Annet Reimert
Sociaal Werker
Corine van der Knaap
Sociaal Werker
Esther van Dijk
Sociaal Werker
Ewout Bakker
Sociaal Werker
Guus Kroes
Sociaal Werker
Harlien Klaver
Sociaal Werker
Josine Breukink
Sociaal Werker
Kim Arntzen
Sociaal Werker
Lianne Zeisseink
Staf –/ Beleidsmedewerker
Marije van Ingen
Sociaal werker
Martine Jongenburger
Sociaal werker
Rob Vroklage
Sociaal Werker
Roel Terwijn
Directeur/Bestuurder
Susan Pelskamp
Sociaal Werker
Als welzijnsorganisatie ondersteunen we mensen bij het kunnen meedoen en erbij horen. Voor alle alle kleine en grote vragen of ideeën, vanuit alle dorpen en buurten van de gemeente Voorst, kun je bij ons terecht. We richten ons op verbinden en samen leven!
Dit doen we vanuit onze kernwaarden:
Wij geloven in en werken aan een gezonde, verbonden en ontspannen samenleving. We inspireren mensen om verantwoordelijkheid te nemen, elkaar te ontmoeten en zich voor elkaar in te zetten. Wij geloven in samenzijn en samen doen.
Mens en Welzijn Voorst zorgt voor verbinding zodat iedereen er daadwerkelijk bij hoort in onze samenleving. We zetten hierbij de talenten en kwaliteiten van mensen centraal en bieden zo nodig (preventieve) ondersteuning. We ondersteunen ook andere (buurt/dorp) initiatieven om dit doel te bereiken. Zo bouwen we samen aan een inclusieve samenleving. Inwoners en initiateven weten ons te vinden, met welke vraag dan ook.
Als u een gesprek heeft over uw persoonlijke situatie met een medewerker van Mens en Welzijn Voorst, dan blijft dit tussen u en Mens en Welzijn Voorst. Medewerkers van Mens en Welzijn Voorst hebben namelijk een geheimhoudingsplicht. Toch is het soms nodig voor de dienstverlening om deze vertrouwelijke gegevens ook aan iemand anders te verstrekken. Dit gebeurt uiteraard alleen als u daar toestemming voor geeft. De bescherming van uw privacy staat voorop.
Met de komst van de AVG heeft u meer rechten gekregen. Om deze reden hebben wij onze privacyverklaring gewijzigd.
Als u ontevreden bent over de uitvoering van de dienst-/hulpverlening, kunt u een klacht indienen. Het beste is om eerst contact op te nemen met de medewerker die u heeft geholpen. Lukt het niet om met hem of haar tot overeenstemming te komen, dan probeert de directeur/bestuurder van de organisatie een oplossing te vinden of een uitspraak te doen waarmee u kunt instemmen. Als de lucht dan nog niet is geklaard, dan kunt u de klacht voorleggen aan de onafhankelijke klachtencommissie Zorgbelang Gelderland/Utrecht. De gehele klachtenprocedure is vastgelegd in de klachtenregeling, die u kunt raadplegen.
U kunt het stroomschema voor de interne en externe klachtenprocedure inzien.
Het is een zaak van ons als organisatie om maatregelen te nemen om ongewenst gedrag te voorkomen. Om die reden maakt Mens en Welzijn Voorst gebruik van een gedragscode. Onder ongewenst gedrag wordt verstaan: “elke vorm van bedreigende of gewelddadige interactie van fysieke, psychische of seksuele aard die de ene persoon ten opzichte van de andere persoon actief of passief opdringt waardoor ernstige schade wordt of dreigt te worden toegebracht aan die persoon in de vorm van fysieke- of psychische schade “.
Mens en Welzijn Voorst heeft voor ongewenste gedragingen een externe vertrouwenspersoon aangesteld. De externe Vertrouwenspersoon is: Buro Konfidi, Dhr. G. Dijkstra. Contact opnemen kan via info@konfidi.nl.
De Raad van Toezicht kijkt of binnen de Stichting Mens en Welzijn Voorst ‘het goede’ wordt gedaan. Het doel van de stichting in relatie tot haar maatschappelijke functie voor de inwoners van de Gemeente Voorst staat daarbij centraal.
De Raad van Toezicht ziet er in het bijzonder op toe dat de uitvoering van het bestuursbeleid in lijn is met de vastgestelde en goedgekeurde beleidsplannen. Hierbij let ze erop dat er zorgvuldige en evenwichtige afwegingen worden gemaakt en dat hierbij de belangen van alle mensen en organisaties die bij de stichting zijn betrokken worden meegenomen.